Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Volkswagen GOLF
09-07-2008, 02:44 AM (Bu Mesaj 01-01-2009 12:39 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Biray09.)
Yeni Volkswagen GOLF
Yeni Volkswagen GOLF Teknik Bilgileri ve Resimleri...

1.0-1.2 litrelik 75 beygir motor seçenekleri bulunacak.
1.6 TFSI 200 beygirlik motor seçeneğide bulunacak.
GTI modelinde ise 2.0 TFSI 250 beygir güç üretecek.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Türkiye'nin Otomobil Veritabanı...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-07-2008, 02:45 AM (Bu Mesaj 10-02-2008 09:44 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Biray09.)
RE: Yeni Volkswagen GOLF
Arka tasarım Toureag'ı anımsattı bana. Tasarım olarak çok çekici gelmesede, 1.6 200 bg motor gerçekten harika. Hem vergisi düşük hemde yüksek performans..

Türkiye'nin Otomobil Veritabanı...
Alıntı Yaparak Cevapla
09-30-2008, 08:57 AM
aynen katılıyorum performans isteyenlerin aracı. hemde az yakar kısacası az yakar çok kaçar
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2008, 08:50 AM
bundan önceki serisi güzel olmamışttı ama bu seri gayet güzel olmuş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-30-2008, 03:46 AM (Bu Mesaj 12-30-2008 03:46 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : burack.)
yakından aracı şöle bi inceledimde.bence çok kötü bi araç olmuş arkadan baktımızda hiç de bi çekiciliği yok bana göre.golf 5 bundan çok daha güzel sanırım...
bide şu logonun altından çıkan şey ne acaba çok merak ettim.bakıyorum da bişiye benzetemedim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-30-2008, 10:04 PM
sınıfınn en i arabası olma özelliğine sahp oln golf yeni tasarımıylada göz kamaştırıyor.Alınacak en yksk performanslı spor arabalardn biri.Gercektn ekonomik gücü olupta bu tpte bi araba arayan kişiler için hm ekonomik hmde cazip ve yakışıklı oln bu arabayı almalarını öneriyorum... made by 2653
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-05-2009, 02:56 AM
bencede bi önceki golf5'in kasasıına göre tasarım olarak daha şık olmuş bence
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimOtoGolYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi